Nieuwsoverzicht

  • Expertisecentrum Slagersambacht training worstmaker
    1 jun 2017

    Expertisecentrum voor het Slagersambacht borgt vakmanschap

    Begin april richtten SVO vakopleiding food, het Worstmakersgilde en Koninklijke Nederlandse Slagers officieel het Expertisecentrum voor het Slagersambacht op. Dit…

  • Proef Zeeland Neeltje jans
    16 mei 2017

    “Kwaliteit medewerkers net zo belangrijk als kwaliteit producten”

    Toen Simon Schot in 2013 zijn winkel Proef Zeeland opende had hij één medewerker. Tegenwoordig zijn dat er in het…

  • 10 mei 2017

    Nederland 3e bij International Young Butchers Competition 2017

    Het Nederlandse team heeft weer fantastisch gepresteerd tijdens de International Young Butchers’ Competition 2017. Dit is bij de spannende prijsuitreiking…

  • Team IYBC
    7 apr 2017

    “We trainen elk vrij moment voor de IYBC”

    Ze trainen er al maanden dagelijks voor en 8 mei is het zover: dan neemt het Nederlandse team deel aan…

  • Alles over de training voedingsadviseur vis
    27 mrt 2017

    Nog beter voorbereid op vragen met training Voedingsadviseur vis

    Klanten willen steeds meer weten over voeding en gezondheid. Dat is ook terug te zien in de vragen die zij…

  • 27 mrt 2017

    Expertisecentrum start met training Worstmaker

    Het Expertisecentrum voor het Slagersambacht start op 6 april met de training Worstmaker. Deelnemers leren in 16 dagen de basis…

  • 23 mrt 2017

    Onderscheiden in de vis: kennis keuze en kwaliteit

    Voor Visplaza Roel Hopman in Soest zit het onderscheidend vermogen van de zaak in drie kernpunten: kennis, keuze en kwaliteit….

  • Bezoek onze open avond in maart
    13 mrt 2017

    Bezoek een open avond in maart

    Eind maart staan bij SVO vakopleiding food open avonden op het programma bij de verschillende opleidingslocaties. Iedereen die geïnteresseerd is…

  • 4 mrt 2017

    “Met Studieclubs wil ik groentespecialisten helpen ondernemerschap te ontwikkelen”

    Hij had jarenlang zijn eigen groentespeciaalzaak en is sinds 1996 trainer/docent bij SVO vakopleiding food. Christ Manders gaat zijn kennis…

  • 28 feb 2017

    “Cijfers diepgaand analyseren is noodzakelijk voor slagersbranche”

    Runderkamp in Volendam is een slagerij, cateringbedrijf, kookstudio en worstenmakerij in één. Het bedrijf onderscheidt zich niet alleen door de…