Nieuwsoverzicht

  • Slagerij Antonisse
    8 aug 2017

    Duurzame producten en opleiden succesfactoren Slagerij Antonisse

    Duurzame vleesproducten met een goed verhaal. Een brede selectie kaas en delicatessen. Verse maaltijden. Goed opgeleide medewerkers. Slagerij Antonisse in…

  • 25 jul 2017

    Schuitemaker Vis: “We willen mensen blij maken met vis”

    Met een visgroothandel, een zalmrokerij, twee visrestaurants en drie viswinkels is Schuitemaker Vis een bekende naam in de regio rond…

  • Winnend product Jong Talent Gouden Slagersring in de toonbank
    11 jul 2017

    Winnend product Jong Talent Gouden Slagersring in de toonbank

    Tot een dag voor de deadline twijfelde Dirk Smolders (20) nog over het product dat hij wilde maken voor de…

  • 29 jun 2017

    “Door opleiding Slager sta ik zelfverzekerder in de winkel”

    Kenneth Vonk (21) wil graag een eigen slagerij beginnen en daarom doorloopt hij de slagersopleidingen van SVO. Hij rondde Productiemedewerker…

  • Lindsey's visspeciaalzaak
    27 jun 2017

    “Goed luisteren naar klanten is heel belangrijk”

    Een klein jaar geleden openden Lindsey Kuijpers (23) en haar vriend Wilco Lindsey’s Visspeciaalzaak in Wijk bij Duurstede. Ze vernieuwden…

  • Expertisecentrum Slagersambacht training worstmaker
    1 jun 2017

    Expertisecentrum voor het Slagersambacht borgt vakmanschap

    Begin april richtten SVO vakopleiding food, het Worstmakersgilde en Koninklijke Nederlandse Slagers officieel het Expertisecentrum voor het Slagersambacht op. Dit…

  • Proef Zeeland Neeltje jans
    16 mei 2017

    “Kwaliteit medewerkers net zo belangrijk als kwaliteit producten”

    Toen Simon Schot in 2013 zijn winkel Proef Zeeland opende had hij één medewerker. Tegenwoordig zijn dat er in het…

  • 10 mei 2017

    Nederland 3e bij International Young Butchers Competition 2017

    Het Nederlandse team heeft weer fantastisch gepresteerd tijdens de International Young Butchers’ Competition 2017. Dit is bij de spannende prijsuitreiking…

  • Team IYBC
    7 apr 2017

    “We trainen elk vrij moment voor de IYBC”

    Ze trainen er al maanden dagelijks voor en 8 mei is het zover: dan neemt het Nederlandse team deel aan…

  • Alles over de training voedingsadviseur vis
    27 mrt 2017

    Nog beter voorbereid op vragen met training Voedingsadviseur vis

    Klanten willen steeds meer weten over voeding en gezondheid. Dat is ook terug te zien in de vragen die zij…