Over SVO

SVO vakopleiding food is de landelijke opleider voor vakmensen in de foodsector. Onze opleidingen sluiten perfect aan op de praktijk. We richten ons op kwaliteit en continue verbetering. Want we willen het beste uit jou naar boven halen!

Locaties
SVO biedt mbo-opleidingen aan op de volgende locaties: Houten, Rijswijk, Zwolle, Heerhugowaard, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Almelo, Amstelveen, Breda, Enschede, Goes, Leeuwarden, Maastricht, Roermond, Spakenburg, Velp, Volendam en in het eigen bedrijf. Bekijk hier de landkaart.

Werken bij SVO
Bekijk hier het huidige aanbod van vacatures.

Samenwerkingspartners in het onderwijs
SVO werkt samen met de opleidingsorganisaties Horeca Academie en OVD Opleidingen.

Daarnaast is SVO betrokken bij de volgende initiatieven:

  • Expertisecentrum voor het Slagersambacht: Het expertisecentrum is sinds 2017 een onafhankelijke stichting voor het behoud van ambacht en vakmanschap in versspeciaalzaken. Deze stichting is een initiatief van SVO vakopleiding food en de Koninklijke Nederlandse Slagers. Meer informatie is te vinden op: www.expertisecentrumslagersambacht.nl
  • Ondernemersacademie Food: De Ondernemersacademie food is opgericht in opdracht van SVO vakopleiding food in samenwerking met de KNS, Koninklijke Nederlandse Slagers met als doel toekomstige foodondernemers alle competenties mee te geven om een nieuwe foodonderneming te starten of een bestaande ambachtelijke slagerij over te nemen en uit te bouwen. Meer informatie is te vinden op: www.ondernemersacademiefood.nl of bekijk hier een video over de Ondernemersacademie Food.

Integriteitscode SVO
De Integriteitscode geldt voor medewerkers van SVO en bevat een aantal afspraken over integriteit en gedrag. De Integriteitscode is hier te vinden.

Informatiebeveiliging en privacybeleid
SVO heeft in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) een IBP-beleidsplan opgesteld. Het plan is hier te vinden. Het privacy- en cookiebeleid is hier te vinden.

Klachtenregeling SVO
Meer informatie over de klachtenregeling van SVO vind je hier.

 

Jaarverslag 2021
Download PDF