Over SVO

SVO vakopleiding food is de landelijke opleider voor vakmensen in de foodsector. Onze opleidingen sluiten perfect aan op de praktijk. We richten ons op kwaliteit en continue verbetering. Want we willen het beste uit jou naar boven halen!

Locaties
SVO vakopleiding food biedt mbo-opleidingen aan op de volgende locaties: Houten, Rijswijk, Zwolle, Heerhugowaard, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Almelo, Amstelveen, Breda, Enschede, Leeuwarden, Maastricht, Roermond, Spakenburg, Velp en in het eigen bedrijf. Bekijk hier de landkaart.

Werken bij SVO vakopleiding food
Bekijk hier het huidige aanbod van vacatures.

Samenwerkingspartners in het onderwijs
SVO vakopleiding food werkt samen met de opleidingsorganisaties Horeca Academie en OVD Opleidingen.

Daarnaast is SVO vakopleiding food betrokken bij:

  • Expertisecentrum voor het Slagersambacht:¬†Het expertisecentrum¬†is sinds 2017 een onafhankelijke stichting voor het behoud van ambacht en vakmanschap in versspeciaalzaken. Deze stichting is een initiatief van SVO vakopleiding food en de Koninklijke Nederlandse Slagers. Meer informatie is te vinden op: www.expertisecentrumslagersambacht.nl

Integriteitscode SVO vakopleiding food
De Integriteitscode geldt voor medewerkers van SVO vakopleiding food en bevat een aantal afspraken over integriteit en gedrag. De Integriteitscode is hier te vinden.

Informatiebeveiliging en privacybeleid
SVO vakopleiding food heeft in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) een IBP-beleidsplan opgesteld. Het plan is hier te vinden. Het privacy- en cookiebeleid is hier te vinden.

Klachtenregeling SVO vakopleiding food
Meer informatie over de klachtenregeling van SVO vakopleiding food vind je hier.

 

Jaarverslag 2022
Download PDF