Kom langs

In de wereld van eten en drinken leer je elke dag iets nieuws! Ontdek het tijdens een open avond.

Misschien heb je het niet zo door, maar je bent je hele leven al bezig met de wereld van eten en drinken. Wist je dat je daar ook een opleiding in kunt volgen? SVO is dé mbo-vakopleider in de wereld van eten en drinken. Kijk wat jij op ons MBO verder kan leren en kom langs op de open dag! Je kunt je daarna gelijk inschrijven als je wilt.

 

Kom een kijkje nemen

Nieuwsgierig naar wat jij allemaal kunt leren in de wereld van eten en drinken? Kom dan naar een open avond. Je kunt je hier inschrijven!

 

Welke opleiding past bij jou?

Je kunt met een opleiding bij SVO van alles worden: van manager in de supermarkt tot medewerker in een speciaalzaak. En wat dacht je van werken in een keuken, in een groothandel of je eigen onderneming? Al bijna 100 jaar leren we ons studenten alles in de wereld van de versspeciaalzaak, foodservice, supermarkt en voedingsindustrie.

 

Kies je voor BOL of BBL?

Bij SVO vakopleiding food kun je kiezen uit een BOL of BBL opleiding.

We hebben BOL-opleidingen van niveau 2 tot niveau 4. Als je je diploma hebt kun je meteen aan het werk óf je kunt doorstuderen. Wil je weten welke opleidingen we precies aanbieden? Download direct de BOL-brochure.

We bieden BBL-opleidingen aan van entree tot en met niveau vier. Ook zonder diploma kun je dus bij ons terecht. Persoonlijke aandacht, vakdocenten uit de praktijk, kleinschalige omgeving en theorie als aanvulling op de praktijk. Jouw diploma is écht geld waard! Meer weten? Download direct de BBL-brochure.

Kom langs en ontdek de wereld van eten & drinken!