Na de zomer weer open voor onderwijs

14 juli 2020 Algemeen

De zomer staat voor de deur. Hopelijk een periode waarin iedereen wat rust kan vinden na de hectische periode sinds half maart corona ons dagelijkse leven beïnvloedde.

Inmiddels zijn de nodige versoepelingen doorgevoerd en zo ook bij SVO vakopleiding food. Uiteraard blijven we de richtlijnen van het RIVM volgen en dat betekent dat we in het komend schooljaar weer onderwijs kunnen geven rekening mits we anderhalve meter afstand in acht houden. De overige beperkingen, zoals eerder aangekondigd, komen te vervallen.

Voor SVO houdt dit in dat onze studenten zo veel als mogelijk lessen zullen volgen op onze locaties. Daar waar dit niet mogelijk is, zorgen we voor alternatieven. Het schooljaar bij SVO begint voor alle studenten in de week van 31 augustus.

Onze niveau 1-studenten zullen hun lessen volledig volgen op onze locaties. Alle overige studenten zullen gedeeltelijk op school en gedeeltelijk digitaal les krijgen. Dit wordt per regio ingevuld en dit rooster wordt op korte termijn gedeeld met onze studenten. Inhoudelijk zijn er geen aanpassingen in onze opleidingen en ook wat betreft examinering verandert er niets. Zo blijven we de kwaliteit van onze opleidingen borgen. De combinatie van online onderwijs en op locatie geldt vooralsnog alleen voor de eerste periode en dit zullen we regelmatig evalueren.

We  wensen iedereen een fijne zomer toe en zien jullie graag in het nieuwe schooljaar weer op onze locaties!