Start schooljaar

23 augustus 2021 Algemeen

Wij kijken ernaar uit om weer te starten met een nieuw schooljaar. Helemaal nu bekend is gemaakt dat we de anderhalve meterafstand los kunnen laten in het mbo-onderwijs. Hierdoor kunnen we de lessen weer geven zoals we het liefste doen.

Richtlijnen
Wat blijft, is de regel van de Rijksoverheid om mondkapjes te dragen in de gangen. Bij de ingang van de locaties zijn mondkapjes beschikbaar. Je mag natuurlijk ook een eigen mondkapje meenemen.

Verder vragen we iedereen natuurlijk om zich te houden aan de basisregels van het RIVM:

  • Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Was vaak je handen en desinfecteer je handen bij de ingang van het pand en het leslokaal
  • Ben je in een land geweest met code oranje of rood? Zorg er dan voor dat je in quarantaine bent geweest volgens de richtlijnen van het RIVM voordat je naar school komt en laat je testen als je klachten hebt. Meld dit wel bij je mentor.

 

Op de SVO-locaties zijn zelftests beschikbaar. Hierdoor kunnen studenten als zij willen twee keer per week preventief een zelftest doen. We willen je vragen hier gebruik van te maken.

Het is belangrijk dat iedereen zich aan deze richtlijnen houdt. We doen dan ook een beroep op je om daar steeds goed bij stil te staan. Heb je twijfels over je gezondheid? Heb je vragen of zorgen? Neem dan contact op met jouw mentor. Hij of zij kan je dan verder helpen.