SVO en Gilde-BT/OVD verlengen samenwerking

13 juni 2019 Algemeen Supermarkt

SVO vakopleiding food en Gilde-BT/OVD Opleidingen verlengen hun samenwerking voor drie jaar. Karel de Leest (voorzitter College van Bestuur SVO) en Charles Simons (algemeen directeur Gilde-BT/OVD Opleidingen zetten donderdag 13 juni hun handtekening onder de hernieuwde samenwerkingsovereenkomst. Hierbij willen beide partijen nog beter in kunnen spelen op de behoefte van de retail- , procestechnologische- en industriële markt.

SVO en OVD Opleidingen werken al vijf jaar samen in het aanbieden van mbo-opleidingen in de supermarktbranche. Met de wijziging naar Gilde-BT/OVD Opleidingen wordt deze samenwerking verder uitgebreid. Doel is om samen nieuwe markten te verkennen en de gezamenlijke positie in de retailmarkt verder uit te breiden. Door de samenwerking voor drie jaar voort te zetten, is het mogelijk om hierbij verder vooruit te kijken.

Breed opleidingsaanbod
SVO en Gilde-BT/OVD Opleidingen bieden mbo-opleidingen op niveau entree tot en met niveau 4, met doorstroommogelijkheden naar het hbo. Beide organisaties hebben daarnaast een breed aanbod van vak- en vaardigheidstrainingen. Door de samenwerking kunnen klantvragen optimaal ingevuld worden.