Start schooljaar

27 augustus 2020 Algemeen

Volgende week starten de lessen weer bij SVO vakopleiding food. Wij zijn helemaal voorbereid op dit nieuwe en vast bijzondere schooljaar. We wensen iedereen veel plezier en succes met de opleiding, lessen en werk én wensen iedereen van harte welkom. Wij kijken ernaar uit om de studenten op onze locaties te ontvangen. Dat willen wij vanwege corona natuurlijk zo veilig mogelijk doen.

Les op locatie
Studenten kunnen weer lessen volgen op onze locaties. Voor de vakantie hebben we hierover gemaild, zie ook het bericht op de website. De locaties hebben we zo ingericht dat iedereen anderhalve meter afstand tot elkaar kan houden. Studenten van de entree-opleidingen volgen de lessen helemaal op de locaties. Alle andere studenten volgen de lessen afgewisseld op school én digitaal, afhankelijk van de beschikbare ruimte op de locatie. Deze informatie krijgen zij via hun mentor. Kun je geen les volgen op de locatie? Neem dan contact op met je mentor.

Richtlijnen
We vragen iedereen om zich aan de basisregels van de Rijksoverheid te houden:

  • Heb je klachten? Blijf dan thuis en laat je testen
  • Houd anderhalve meter afstand
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Was vaak je handen en desinfecteer je handen bij de ingang van het pand en het leslokaal
  • Ben je in een land geweest met code oranje of rood? Zorg er dan voor dat je tien dagen in quarantaine bent geweest voordat je naar school komt. Meld dit wel bij je mentor
  • Zodra de corona-app live is, hopen we dat zoveel mogelijk studenten deze gaan gebruiken

Het is belangrijk dat iedereen zich aan deze richtlijnen houdt. We doen dan ook een beroep op je om daar steeds goed bij stil te staan. Heb je twijfels over je gezondheid? Heb je vragen of zorgen? Neem dan contact op met jouw mentor. Hij of zij kan je dan verder helpen.