SVO Inspiratie event
- Datum: 30 juni 2022
- Locatie: De Fabrique, Maarssen
- Tijd: 08:30 - 16:30 uur
De foodsector van straks
Vooruitzien is regeren. Dat geldt voor jou als foodprofessional, maar zeker ook voor ons als vakopleider. Wij bereiden onze studenten voor op de foodservice, foodretail en horeca van morgen. Maar welke foodmedewerkers zijn er straks nodig? En welke kennis moeten de vakmensen van de toekomst hebben? Die vraag gaan we 30 juni samen met 250 partners, (oud)studenten en aanstormend talent beantwoorden. Kom langs en ontdek of jouw organisatie toekomstproof is.
Zie, ruik en proef de toekomst van food
Kijk vooruit naar de foodservice, foodretail en horeca van de toekomst tijdens het SVO vakopleiding food Inspiratie Event op donderdag 30 juni. Hoe gaan de uitdagingen rondom medewerkersontwikkeling, de bezorgrevolutie en duurzaamheidsontwikkelingen ons vakgebied vormgeven? Tijdens lezingen en gesprekken met foodvisionairs, HR-managers en vakmensen krijg je zicht op toekomst van food.
Registreer je voor een plek. Vul onderstaande formulier in.
We kijken uit naar je komst! Na registratie krijg je per mail meer informatie over de sprekers, lezingen en andere nieuwtjes rondom het SVO Inspiratie Event.
Contact
Bezoekadres
Sleepboot 2
3991 CN Houten
info@svo.nl
Sprekers
Christiane de Jong
HR-directeur bij AlbronChristiane de Jong is HR-directeur bij Albron. Albron biedt smaakvolle ervaringen voor gasten en laat medewerkers groeien in gastvrijheid. Christiane de Jong vertelt tijdens een pitch hoe zij personeel blijft boeien.
Jan van Setten
Spreker en bestsellerauteurJan van Setten is een veelgevraagd spreker en bestsellerauteur. Hij geeft inzicht en inspiratie op de terreinen (persoonlijk) leiderschap, klantgerichtheid en organisatieverandering. Hij is een expert in gedragsverandering, commercie en persoonlijk leiderschap. Jan heeft een grote impact door zijn 'aangenaam confronterende' stijl, humor en energie. Je zit gegarandeerd op het puntje van je stoel.
Sandy Nijhuis
ModeratorSandy Nijhuis is moderator van de dag. Ze is energiek, scherp en altijd met een vleugje humor. Of het nu gaat om de opening van een congres, het leiden van een debat of het begeleiden van een volledige meeting, Sandy brengt het gesprek tot leven.
Sandra van Halderen
CEO Restaurant Company EuropeSandra van Halderen is CEO bij Restaurant Company Europe, het overkoepelende moederbedrijf van horecaconcepten als Loetje, Happy Italy, Stan, Beers & Barrels en Popo The Mexican. Sandra laat je tijdens haar pitch weten hoe zij personeel laten groeien.
Workshops
Omgaan met Gen Z
De wondere wereld van de cressen
Beter communiceren met SAVI
Boekweit en oude granen, Ark van de Smaak/Slow food
Lokale en duurzame visconsumptie, Ark van de Smaak/Slow food
Broeikasgasemissie
Foodtrends volgens Food Inspiration
(Alcoholvrij) Biertje?
Dé perfecte kaasplank
Foodfoto’s om je vingers bij af te likken
Frituurcollege
“Ik bak geweldig, jij trouwens ook!”
Lekkere kippetjes
DJ'en voor beginners
Jongeren regisseren, hoe doe je dat
Wijn: Frankrijk tegen de rest van de wereld
Nice to (dry) aged meat you
Motivatie door luchtig leren
Wildplukken
Lekkerbekken
GRRRROENTE op de BBQ
Spice up your kitchen!
Productinnovatie charcuterie
Sociale cognitie
Samen smaak maken
Kom proeven van de toekomst
Voordat het SVO Inspiratie Event voorbij is heb jij in ieder geval:
- een prikkelend inzicht opgedaan dat je nog dagenlang bijblijft
- een bijzonder gerecht geproefd, gemaakt door een jong talent
- een helder beeld gevormd over de arbeidsmarktontwikkelingen in de foodsector
- een nieuwe skill geleerd van een SVO-docent of leerling
- een hoop ideeën gekregen om foodtalent aan jouw organisatie te binden en ontwikkelen
- een inspirerende ontmoeting met een collega-foodprofessional gehad
We kijken uit naar je (toe)komst!